У вікна одного зі спортивних комплексів Житомира стріляли з пневматичної зброї

210

Увечері 14 вересня невідомий обстріляв вікна одного зі спортивних комплексів Житомира із пневматичної зброї. Працівники підозрюють чоловіка, з яким учора відбувся конфлікт.

«Приблизно о 21:00 до рецепції «LimeFitness» увірвався дуже знервований чоловік років 45, який звернувся до чергового адміністратора з нецензурними словами», - розповідає технік спортивного комплексу Василь Романчук.

На запитання працівників у чому ж суть скандалу чоловік відповів, що він не може дихати через роботу котельні спортивного комплексу. Мовляв, вони топлять не дровами, а чимось іншим, через це по вулиці розноситься неприємний запах.

«Пішов до кочегара. Він сказав, що ніхто нічого не домішував, ніхто ніколи в котел не закладав, окрім дров. Палили увесь вечір дровами», - додає технік спортивного комплексу Василь Романчук.

Незадоволений чоловік продовжував агресивно розмовляти з адміністратором і не заспокоювався.

Трохи пізніше увечері одна з тренерок спортивного комплексу помітила на вікнах приміщення, де знаходиться басейн, сліди від куль.

Загалом ми побачили 5 слідів від куль: 4 на одному вікні та ще 1 на іншому. Працівники спортивного комплексу викликали поліцію.

Правоохоронці зафіксували звернення громадян та опитали свідків. Редакція телеканалу «СК1» слідкуватиме за подальшим розвитком розслідування.