На Житомирщині покращать професійно-психологічний відбір у Збройні Сили України

89
На Житомирщині покращать професійно-психологічний відбір у Збройні Сили України

У Житомирі представник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України полковник Олег Рой провів навчання для особового складу груп професійно-психологічного відбору територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Житомирської області. Саме ці фахівці є однією з ланок, які відбирають кандидатів для служби в армії. Про це повідомляє Служба зв'язків з громадськістю Житомирського обласного ТЦК та СП.

За словами полковника, у ЗСУ гостро стоїть питання покращення психологічного відбору військовослужбовців.

«Нам доводиться реформувати наші Збройні сили у надважкий для країни час. Ми прагнемо досягти найвищих результатів у всіх сферах ЗСУ. Як ніколи важливо підняти планку професійно-психологічного відбору військових. У нас є чітке бачення як це зробити, і ми вже це впроваджуємо», – сказав Олег Рой.

Під час методичного збору учасникам було доведено основні вимоги щодо роботи груп професійно-психологічного відбору, обговорено поточну роботу та проблемні питання, які виникають під час відбору кандидатів.

Запропоновані пропозиції щодо покращення роботи груп ППВ Житомирських територіальних центрів під час проведення мобілізаційних заходів будуть впроваджені найближчим часом.