До Дня Захисників і Захисниць України у Житомирі покажуть фільм «ВОВК, СТРАХУ НЕМА»

130
До Дня Захисників і Захисниць України у Житомирі покажуть фільм «ВОВК, СТРАХУ НЕМА»

Це історія вдячності за невтомну 10-ти річну оборону рідної землі військовослужбовцями та вшанування Воїнів, які віддали свої життя за Волю і Незалежність України. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Кіно створювалося 3 роки і є результатом цивільно-військового співробітництва за участі Командування, командирів та Воїнів бойових підрозділів ССО ЗСУ. Режисерки – Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська.

Воїни і автори поставили за мету фільму військове просвітництво, національно-патріотичне піднесення, збереження історичної пам’яті та культивування іміджу Захисника України.

Володіти своїм розумом, тілом, зброєю, вести бій, реалізовувати операції, спілкуватися в групі й колективі, знищувати ворога – це мистецтво професії Воїнів Сил спеціальних операцій. Вовкулаки говорять: «Щоб бути кращими за самих себе, слід постійно себе перевершувати».

У фільмі майстерно сформовано позитивний образ ветеранів АТО та ООС, Захисників України, популяризовано військову історію та службу.

Унікальні історичні матеріали Голодомору та особистостей Розстріляного Відродження з кінофотофоноархіву ім. Г. С. Пшеничного утверджують у свідомості та почуттях особистості патріотичні цінності, переконання і повагу до культурного історичного минулого України.

Житомиряни мають можливість переглянути фільм з 27 вересня до 4 жовтня в Спеціалізованому дитячому кінотеатрі імені Івана Франка.