Чергова перемога «Полісся»: вовки зіграли з аутсайдером УПЛ «Минаєм» (ВІДЕО)

128

У суботу футбольний клуб «Полісся» виборов свою четверту перемогу у рамках Української Прем’єр-Ліги. Вовки грали домашній матч у Житомирі проти «Минаю». Перший тайм почався жваво, команди обмінялись небезпечним моментами, закарпатці були успішніші – у ворота поцілив півзахисник команди «Минай» – Єгор Твердохліб.

Наприкінці першого тайму «Полісся» здобуло право на пенальті, однак реалізувати його не вийшло. На перерву команди пішли з рахунком 0:1 на користь «Минаю».

У другому таймі житомирські вовки наздогнали та випередили суперників. Перший м’яч у ворота «Минаю» забив Артем Смоляков завдяки ефектному асисту Аріельсона.

Другий гол забив півзахисник «Полісся» – Мустафаєв – зігравши на добивання, на 83 хвилині гри.

«Враження чудові, слава Богу, що перемогли сьогодні. Дуже тяжкий матч був для нас. Спочатку ми домінували хвилин 20-25, потім трошки присіли, бо хлопці втомилися. Дуже раді, що перемогли сьогодні, дякуємо вболівальникам за їхню підтримку, дуже раді», — говорить півзахисник команди «Полісся» Еміль Мустафаєв.

Головний тренер «Полісся» Юрій Калітвінцев каже, цей матч закарпатці грали агресивно, однак і вовки не поступалися характером.

Фінальний свисток зафіксував рахунок 2:1 на користь житомирських вовків. «Полісся» здобуло вольову перемогу та опинилося на 4 місці у турнірній таблиці. «Минай» же і досі на останньому, не здобувши жодної перемоги в УПЛ.