На Житомирщині проводять ремонтні роботи, аби забезпечити проїзд ключовими дорогами

165
На Житомирщині проводять ремонтні роботи, аби забезпечити проїзд ключовими дорогами

Комунальники відновлюють важливі логістичні маршрути задля обороноздатності країни. В рамках експлуатаційного утримання проводять роботи, аби забезпечити проїзд ключовими дорогами Житомирщини, а саме на трасах М-06 Київ – Чоп, Н-02/М-06/ - Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка, Р-49 Васьковичі – Шепетівка, Р-31 Бердичів – Хмільник – Літин - /М-21/. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Лущення, дрібні пошкодження та вибоїни усуваємо пневмоструменевим методом. Зважаючи на те, що певні ділянки доріг мають суцільні пошкодження – тут вирізаємо старий асфальт, очищаємо від пилу, обробляємо в’яжучими та влаштовуємо новий вирівнюючий шар дорожнього покриття гарячим асфальтобетоном.

Застосовуємо під час ремонту одразу кілька методів усунення дефектів дорожнього одягу, їх вибір ґрунтується на обстеженнях доріг та видах наявних пошкоджень», – йдеться у повідомленні.

В Службі відновлення нагадують, що після повномасштабного вторгнення не розпочинають заплановані та не проводять вже розпочаті капремонти та будівництво доріг.

Наразі завдання Служби відновлення – зберігати стале сполучення мережею доріг, а особливо – важливими логістичними маршрутами.

Просять учасників дорожнього руху уважно проїжджати ділянки доріг, де проводяться ремонтні роботи та дотримуватися вимог тимчасових дорожніх знаків.