У Житомирі представили фотовиставку про життя, роботу і мрії прикордонниць – «Неймовірна» (ВІДЕО)

175

Історії сміливих та незламних жінок-прикордонниць у фото. У Житомирі, у просторі «Вільна» представили фотовиставку під назвою «Неймовірна», котра розкриває життя, роботу і мрії військових дівчат.

На фото зображені жінки віком від 20 до 60 років, котрі служать на теренах Київщини. Бути присутніми на відкритті вони не змогли, однак завітали їхні колеги з Житомирщини. Кажуть, описані на фото історії їм знайомі, тож відгукнулись у серці.

Окрім того, фотопроєкт покликаний на подолання гендерних стереотипів у виборі професій жінками. Анастасія служить вже понад 20 років і свідомо обрала військову справу ще змалечку. Каже, сучасні українські жінки на рівні обороняють державу і попри все залишаються сильними.

Підтверджує цю думку і Марія. Вона обрала для себе правоохоронні органи. Каже, то була мрія дитинства – допомагати людям. Цим зараз і  займається.

Фотовиставка мандруюча, далі вона буде представлена у Чернігові, а загалом, «Неймовірна» відвідає 29 міст. В Житомирі ж переглянути світлини можна до 1-го жовтня.