На Житомирщині завершився обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв, 1 місце посіла команда Баранівського шкільного лісництва

158
На Житомирщині завершився обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв, 1 місце посіла команда Баранівського шкільного лісництва

Нещодавно на Житомирщині завершився обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв, який попри складні часи продемонстрував чудову підготовку та ентузіазм учасників. 9 команд юних лісівників зібралися на віртуальному майданчику, на базі КЗПО «Обласний еколого-натуралістичний центр» ЖОР, щоб поділитися набутим досвідом та здобутками в лісовій справі. Про це повідомляє Столичний лісовий офіс.

Всі команди гідно представили журі презентації практичної природоохоронної роботи, науково-дослідні роботи та відеозвіти про досягнення своїх лісництв протягом цього року. Також для оцінки робіт було запрошено авторитетних науковців та фахівців з Поліський Національний Університет.

«Тож, за висновками журі, почесне 1 місце посіла команда Баранівського шкільного лісництва. Їх робота вразила глибоким аналізом та творчим підходом. На 2 місці – команда з Левківського шкільного лісництва. 3 місце зайняли представники Олевського шкільного лісництва. Їх дослідження мали практичне значення для лісового господарства», – йдеться у повідомленні.

Отже, усі учасники продемонстрували досконале володіння знаннями та зацікавленість у збереженні лісів. Адже саме ці школярі в майбутньому стануть на захист української природи.