З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек нагородили найкращі бібліотеки Житомирської області (ФОТО)

195
З  нагоди Всеукраїнського дня бібліотек нагородили найкращі бібліотеки Житомирської області (ФОТО)

28 вересня 2023 року в КЗ «Обласна бібліотека для дітей та юнацтва» Житомирської обласної ради відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Начальник обласного управління культури та туризму Житомирської ОВА Анатолій Душко вручив почесні грамоти і подяки працівникам публічних бібліотек області. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

Також були нагороджені переможці щорічного конкурсу «Краща бібліотека Житомирщини – 2023», організаторами якого є обласне управління культури та туризму Житомирської ОВА і Обласна наукова універсальна бібліотека імені Олега Ольжича. 

Переможцями стали:

  • в номінації «Краща сільська бібліотека» — бібліотека-філія с. Зарічани КЗ «Публічна бібліотека Станишівської сільської ради»;
  • в номінації «За кращі практики роботи з молоддю» відзнаку отримала Звягельська бібліотека-філіал «Молодіжний бібліотечний простір імені Лесі Українки»;
  • в номінації «За кращі практики роботи з дітьми» — Сербівська сільська бібліотека Ємільчинської селищної ради;
  • в номінації «Краща центральна бібліотека» перемогу розділили публічна бібліотека з філіями Бердичівської міської територіальної громади та КЗ «Центральна публічна бібліотека імені Василя Скуратівського» Малинської міської ради. 

Переможці отримали книги під супровід музичних привітань. Захід пройшов в теплій та дружній обстановці.