Житомирський обласний центр контролю і профілактики хвороб спільно з волонтерами передали дрон ЗСУ (ВІДЕО)

Щомісяця працівники Житомирського обласного центру контролю і профілактики хвороб перераховують свій денний заробіток на потреби Збройних Сил України. Керівник установи говорить, це рішення прийняли спільно і добровільно.

Кошти центр перераховував Фонду громади Житомира. Кажуть, такий спосіб для них був найзручніший, адже волонтери завжди знають які потреби мають військові та яким чином їх можна задовільнити.

Усього ж, говорить голова Фонду громади Житомира, заклад співпрацює з ними 11 місяців і за цей час задонатили майже мільйон гривень.

У вересні цього року від військових 95-ї бригади надійшов запит на сучасний дрон. Тож кошти центру контролю та профілактики хвороб пішли саме на його придбання. Хлопці кажуть, це – безпека для артилерії, і такі речі на передовій дуже необхідні.

Військові кажуть, для них важлива будь-яка підтримка, і навіть копійка чи гривня, яку донатять люди вже вклад у перемогу. Благодійники ж зізнаються, потреби та запити є різні, тож збір не припиняють ще з 25-го лютого 2022-го року, та закликають і інші установи брати приклад з центру контрою і профілактики хвороб.