Бердичівські ювенальні поліцейські разом із дітками малювали листівки для військових ЗСУ (ФОТО)

Бердичівські ювенальні поліцейські разом із дітками малювали листівки для військових ЗСУ (ФОТО)

Ювенальна поліцейська Андрушівки постійно спілкується з вихованцями дошкільних навчальних закладів та ліцеїв. Серед них є й ті, хто вимушено змінили місце проживання через вторгнення рф. За матеріалами ювенальної превенції УПД ГУНП.

Днями одна з таких зустрічей пройшла в надзвичайно творчій та затишній атмосфері, адже була присвячена нашим захисникам.

Разом із ювенальною інспекторкою Бердичівського райвідділу поліції діти виготовляли малюнки своїми долоньками у патріотичних кольорах. А потім — старанно виводили на них слова щирих побажань і вдячності. Творчий процес малювання захопив дітей, адже у кожному малюнку — частинка серця і душі. У кожному слові — любов та підтримка. У кожній роботі — надія на Перемогу.

«У кожному малюку мрії про найскоріше закінчення війни та мир у нашій країні. Свої щирі побажання малюки передали на папері. Їх усмішка та безпека – найдорожчий подарунок», – каже поліцейська Анна Кременчук.

Діткам дуже сподобалася така творча зустріч, тож вони запропонували повторити захід, адже мають багато нових ідей, щоб підтримати наших захисників.