Знущалася з батька: бердичівські поліцейські завершили розслідування домашнього насильства

Знущалася з батька: бердичівські поліцейські завершили розслідування домашнього насильства

Жителька м. Андрушівки систематично лаялася, принижувала та погрожувала розправою 66-річному батькові. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Чоловік кілька разів звертався до місцевого відділу поліцейської діяльності із повідомленнями про домашнє насильство. Щоразу у родині працювали поліцейські сектору реагування та дільничний офіцер, які фіксували адміністративні правопорушення», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що 30-річна місцева жителька під час спільного проживання систематично ображає, принижує та погрожує батькові фізичною розправою. За вчинене кривдницю неодноразово притягували до відповідальності за статтею 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП, а також складали відносно неї термінові заборонні приписи.

Навіть після цього жінка не змінила свого ставлення до рідної людини, тож у подальшому за зібраними матеріалами слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України.