У Житомирській громаді планують вімкнути теплопостачання з 16 жовтня

У Житомирській громаді планують вімкнути теплопостачання з 16 жовтня

16 жовтня у Житомирській громаді розпочнеться опалювальний сезон. Відповідний проєкт рішення виконавчого комітету опубліковано на сайті міської ради. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Перші у переліку підключення до центрального теплопостачання – дошкільні, шкільні навчальні заклади освіти та заклади охорони здоров’я.

Коли упродовж трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищуватиме +8 ° С, централізованим теплопостачанням забезпечать житлові будинки, незалежно від форм власності та відомчої належності, за умов раціонального використання енергоносіїв», – йдеться у повідомленні.

КП «Житомиртеплокомуненерго» доручать забезпечити технологічний пуск котелень на території Житомирської міської територіальної громади. Рекомендують це зробити і житомирській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», а також іншим суб’єктам господарювання, постачальникам теплової енергії.

Щоденно проводитиметься моніторинг погодних умов для запровадження заходів раціонального використання енергоносіїв шляхом оптимізованого надання послуг за умов дотримання нормативної температури повітря у приміщеннях квартир житлових будинків та об’єктів соціальної сфери.