У Житомирському районі згоріли 12 гаражів та авто

У Житомирському районі згоріли 12 гаражів та авто

19 жовтня о 00:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в гаражах, що у с. Троянів Новогуйвинської територіальної громади Житомирського району. Від місця пожежі до найближчого пожежно-рятувального підрозділу близько 30 км. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

«По прибуттю до місця виклику було встановлено, що полум'я охопило повністю 12 гаражів, розташованих під однім дахом. Частину гаража господарі облаштували собі під тимчасове проживання. Цієї ночі там працювало в них пічне опалення. Ймовірно, зайнялось через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації димаря. Вогонь швидко поширився по дерев'яній обрешітці далі по гаражам. Крім цього, в одному з гаражів зберігалися деревина, що створювала велике пожежне навантаження», – йдеться у повідомленні.

Зважаючи на велику площу загоряння, керівник гасіння пожежі викликав на допомогу додаткові сили та засоби. О 01:59 пожежу вдалося локалізувати та о 05:40 ліквідувати. Вогнем знищено 12 гаражів, автомобіль, пошкоджено 40 кв. м покрівлі у ще двох гаражах.