Asus: який ноутбук з гарною батареєю вибрати

Asus: який ноутбук з гарною батареєю вибрати

З наближенням до ще однієї важкої зими під час вибору смартфонів, планшетів, ноутбуків та іншої електроніки українці звертають увагу не лише на обсяг оперативної пам'яті чи внутрішнього накопичувача. Найважливішим параметром для багатьох є потужний акумулятор для тривалої роботи в режимі автономності без підзарядки. Це особливо актуально для людей, які працюють дистанційно через Інтернет. Ноутбук Asus із потужною батареєю буде чудовим вибором для студентів та школярів, яких, ймовірно, також переведуть на “віддалення” у разі загострення ситуації.

Ноутбуки Asus з гарною батареєю у Києві: популярні моделі

Якщо бажаєте вибрати лептоп з гарним співвідношенням ціни та якості, Asus буде одним із найкращих варіантів. Виробник пропонує великий модельний ряд у ціновому діапазоні від десяти до сотень тисяч гривень. Якщо ж потрібен пристрій із дійсно ємною батареєю для тривалої роботи протягом восьми та більше годин, ви можете купити ноутбук у Києві за ціною від 23 999 гривень.

Пропонуємо невеликий рейтинг найпопулярніших серед покупців ноутбуків Asus із ємним акумулятором.

Asus VivoBook S 15 OLED

OLED матриця сама по собі енергоефективніша в порівнянні з IPS або VA екранами. Місткість батареї в цьому лептопі складає 70 ВтЧ – до восьми годин безперервної роботи в режимі середнього завантаження (робота в інтернеті, з документами, графічними редакторами). Якщо ж дивитеся відео або спілкуєтеся по відеозв'язку, заряду вистачить на 20 годин.

Не лише акумулятор впливає на автономність. Ефективний акумулятор також має значення. Характеристики даного ноутбука варті подиву:

  • 6-ядерний процесор AMD 5 5600H;
  • інтегрований відеопроцесор AMD Radeon Graphics;
  • ОЗУ 16 Гб; тип пам'яті DDR4 при частоті RAM 3200 МГц;
  • 512 Гб вільного простору на твердотільному накопичувачі SSD;
  • 15,6-дюймовий OLED дисплей із глянсовим покриттям.

Ціна цього ноутбука складає 27 999. Універсальний пристрій для роботи та навчання зі зручною клавіатурою ErgoSense, веб-камерою FHD, шістьма мікрофонами та вбудованими стерео динаміками.

Asus ZenBook 14 від 30 999 гривень

Компактний ультрабук для активної людини. Екран 14 дюймів FHD-роздільна здатність, IPS-матриця з покриттям антивідблиску. Тут встановлений аналогічний процесор AMD, але ОЗУ 16 Гб типу LPDDR4X забезпечує швидшу роботу. Відеоприскорювач AMD Radeon Vega 7 дозволяє не лише працювати з документами, а й розслаблятися за вимогливими "іграшками". Місткість батареї цього ноутбука становить 63 ВтЧ. Важить пристрій лише 1,3 кг. Цей ультрабук ASUS обов'язково сподобається людині, якій доводиться часто працювати в дорозі та поза офісом.

Asus ExpertBook Premium

ExpertBook — "робоча" конячка під брендом Асус. ExpertBook Premium – серія більш просунутих ноутбуків Asus, купити які можна в Києві за ціною від 45 999 гривень. Їх особливості:

  1. 14-дюймовий матовий дисплей IPS;
  2. 4-ядерні процесори Intel Core i5 та вище;
  3. Інтегровані відеопроцесори Intel Iris Xe Graphics;
  4. ОЗП від 16 Гб;
  5. Місткість батареї від 63 ВтЧ.

Це одні із топових ультрабуків Асус. Наприклад, модель Asus ExpertBook B9400CEA-KC0613R важить менше ніж один кілограм – 880 грамів. Місткості батареї вистачить практично на цілий день. При цьому підтримується швидка зарядка від нуля до 60% лише за 39 хвилин. Для автономної роботи поза офісом та в умовах відсутності світла складно підшукати більш відповідний варіант ноутбука.