Заступник Звягельського міського голови показав «середній палець» активістам, котрі прийшли на сесію (ВІДЕО)

На відео – Віталій Якубов – заступник міського голови Звягеля. І як стверджує автор, саме так посадовці спілкуються із містянами. Опублікував відео журналіст громадської організації «Багнет нації» Віталій Піковський. У коментарі колегам із Суспільного чоловік зазначив, що перед конфліктом відбулася сесія, на яку прийшли активісти.

«Мені дали слово для виступу, на який я попередньо записався. У Звягелі склалася ситуація з невиділенням грошей для ЗСУ і ігнорування вимог громади, а також порушення законодавства. Після сесії я вийшов з усіма з міськради і там даний працівник міськради вступив в нецензурний діалог з депутатом Поліщуком», — написав в соцмережі журналіст ГО «Багнет нації» Віталій Піковський.

Чоловік говорить, що зробив зауваження Віталію Якубову, що він як керівна ланка, не має права так поводитися і одяг, наближений до ЗСУ, не дає йому права нецензурно виражатися. Після цього в сторону натовпу і був продемонстрований непристойний жест. Сам же Якубов підтвердив ситуацію.

«Сталося те, що ці провокатори прийшли сьогодні знову на сесію, після сесії вийшли курити і почали говорити, що тут працюють одні дебіли і так далі. Я зробив їм зауваження і сказав: шановні, ніхто не наділив вас правом так говорити. Слово за слово і все закінчилося ось цим інцидентом»,написав в соцмережі заступник Звягельського міського голови Віталій Якубов.

Компанію Піковського Віталій Якубов назвав «сепаратистською організацією», котра постійно незадоволена роботою влади. Зокрема, крайній конфлікт був спричинений тим, що на ЗСУ Звягельська міська рада виділяє замало грошей.

«На міського голову в нас надії немає після того, як він упродовж місяця обіцяв виділити на ЗСУ 19 мільйонів, але не виділив»,написав в соцмережі журналіст ГО «Багнет нації» Віталій Піковський.

Однак, у міськраді кажуть, що кожну сесію виділяють певні суми на Збройні сили України. І, зокрема, вчора, у день інциденту, виділили 30 мільйонів. А сам Віктор Якубов заявив, що про свій вчинок не шкодує, а активісті звертатимуться до суду.