Розмовляв п’яний по телефону: на Житомирщині патрульні склали на водія кілька протоколів

Розмовляв п’яний по телефону: на Житомирщині патрульні склали на водія кілька протоколів

Керманич розмовляв телефоном тримаючи його у руці, перебував у стані сп’яніння та його авто перебувало в розшуку ДВС: патрульні склали адміністративні матеріали. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора, на автодорозі Київ — Чоп, за порушення ПДР патрульні зупинили транспортний засів Peugeot, водій якого під час руху користувався засобами зв'язку тримаючи їх у руці.

Інспектори під час спілкування з керманичем, виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що авто перебуває у розшуку державною виконавчою службою. Водій погодився пройти освідування на місці зупинки за допомогою приладу Драгер. Результат — 0,68 проміле», – йдеться у повідомленні.

Охоронці порядку відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ч. 2 ст. 122 (Користування водієм під час руху транспортного засобу засобами зв'язку, не обладнаними технічними пристроями, що дозволяють вести перемови без допомоги рук) КУпАП.