Дорожники готуються до експлуатаційного утримання державних доріг в осінньо-зимовий період

Дорожники готуються до експлуатаційного утримання державних доріг в осінньо-зимовий період

Дорожні організації, що задіяні на експлуатаційному утриманні мережі доріг області в осінньо-зимовий період, завершують заготівлю солі, рідких реагентів та фрикційних матеріалів, перевіряють готовність техніки до роботи та впорядковують виробничі бази. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Також проводять встановлення тимчасових дорожніх знаків, що попереджають про слизьку дорогу там, де необхідна підвищена пильність водіїв.

Крім того, на постійному контролі тримаємо експлуатаційний стан майданчиків для тимчасового відстою транспорту. Тут учасникам дорожнього руху можна перечекати негоду та дати можливість дорожній спецтехніці звільнити проїжджу частину від снігу чи льоду», – йдеться у повідомленні.

Безперебійний та безпечний рух – основне завдання Служби відновлення під час повномасштабного воєнного вторгнення. Використовуємо досвід попередніх років та наявний потенціал, аби забезпечити рух транспорту під час випробувань погодою холодних сезонів.

Наголошуємо, що задля власної безпеки водій повинен замінити комплект сезонних шин, коли середньодобова температура знижується до +7 градусів за Цельсієм.

Для інформації: на балансі Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Житомирській області 1632 кілометра доріг загального користування державного значення та 180 мостів та шляхопроводів.