У Бердичеві місцевого жителя засуджено до 10 років позбавлення волі за розбійний напад та жорстоке побиття 20-річного хлопця

129
У Бердичеві місцевого жителя засуджено до 10 років позбавлення волі за розбійний напад та жорстоке побиття 20-річного хлопця

За публічного обвинувачення прокурорів Бердичівської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним у скоєнні розбійного нападу, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 187 КК України). Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Його засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурори у суді довели, що особливо тяжкий злочин у серпні 2016 року скоїв неодноразово судимий житель Бердичева, 1992 року народження, разом із своїм спільником.

Близько другої години ночі, після розваг у нічному закладі, вони напали на 20-річного хлопця, який у той момент проходив вулицею. Грабіжники жорстоко побили потерпілого та пограбували, забравши мобільний телефон, гаманець з готівкою та ювелірні вироби.

Після цього обвинувачений разом із спільником, який виявився неосудним, знову пішли розважатися», – йдеться у повідомленні.

За час досудового розслідування він скоїв новий злочин, за який (у лютому 2022 року) був засуджений до 5 років позбавлення волі.  

За результатами судового розгляду вину обвинуваченого у вчиненні указаного злочину було повністю доведено.