У Гришковецькій громаді розпочала роботу поліцейська станція (ВІДЕО)

122

До виконання службових обов’язків у Гришковецькій громаді приступив капітан поліції Сергій Кравець. Поліцейський працює тут понад 15 років, тож добре знає місцевих жителів та орієнтується у їх потребах. Цілодобово перебуваючи на території громади, офіцер завжди зможе оперативно реагувати на виклики та надавати допомогу людям. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Як відзначив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області Юрій Іванюк, поліцейська станція оснащена всім необхідним для швидкого реагування на звернення громадян й профілактики правопорушень на території обслуговування.

Відкриття поліцейської станції є вагомою передумовою успішної реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

«Сьогодні ми запускаємо повномасштабний початок роботи офіцера у Гришковецькій громаді та з великим задоволенням вручимо ключі від нового службового автомобіля. Бажаю ефективної співпраці та створення дійсно безпечного середовища, – зазначив Юрій Іванюк.

Новеньке службове авто було придбане за кошти органу місцевого самоврядування. Також поліцейський отримав зброю.

В свою чергу офіцер поліції Сергій Кравець запевнив, що безпека людей – основний пріоритет його діяльності і він робитиме все можливе задля підтримання правопорядку та законності у громаді.