Ангеліну Нестерову, керівницю зразкового фольклорного гурту «Джерельце», нагородили годинником міського голови

123
Ангеліну Нестерову, керівницю зразкового фольклорного гурту «Джерельце», нагородили годинником міського голови

Національно-патріотичне та духовно-моральне виховання молоді — основні напрямки діяльності педагогині з багаторічним стажем, яка викладає мистецтво у ліцеї № 6. Вона — вчителька-методистка та відмінник освіти України. Разом з молодими людьми бере участь у благодійних акціях. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Цю людину точно знає багато житомирян. Обмінялись подарунками. Пані Ангеліна, окрім багаторічної творчої та викладацької діяльності, ще й активно волонтерить», — говорить Сергій Сухомлин. Міський голова незабаром завезе на передову нашоломники, які передала для захисників волонтерка.

Маскувальні засоби для військових вона виготовляє разом з містянами у волонтерській майстерні «Свій за свого».

Зразковий фольклорний гурт «Джерельце» з 2014 року підтримує захисників на полігонах та в місцях ротацій виступами і подарунками.

«Джерельце» — переможець міських, обласних, всеукраїнських конкурсів та фестивалів. А дитячі та молодіжні фестивалі міського та обласного рівнів «Янголи віншують» (колядки і щедрівки Житомирщини) та «Великоднє мереживо» (веснянки, Великодні піснеспіви, ігри та забави) започаткувала сама Ангеліна Нестерова. Вони вже понад десять років щорічно проводяться у Житомирі.