У Малині триває ремонт дороги: цьгоріч планують покласти перший шар асфальту, проте здадуть об'єкт вже у наступному році (ФОТО)

335
У Малині триває ремонт дороги: цьгоріч планують покласти перший шар асфальту, проте здадуть об'єкт вже у наступному році (ФОТО)

Триває ремонт одного з головних в’їзних шляхів до Малина — відрізку дороги від «варшавки» через Українку до Малинської дільниці ТОВ «Газорозподільчі мережі України» по вулиці Городищанській. Загальна довжина його складає близько 10 км. Про це повідомляє пресслужба Малинської міської ради.

Після підготовчих робіт: розчищення чагарників, демонтажу знаків, вирівнювання окремих ділянок, встановлення бортового каменю триває укладання вирівнюючого шару асфальту. Пізніше заплановано провести основне асфальтування у два шари — висотою 8 і 5 см.

«Товщина вирівнюючого шару в окремих ділянках може бути від 3 до 17 см, а в окремих – бути нульовою, в залежності від деформації поверхні, — коментує представник підрядника. — Проте це не означає, що роботи проводяться з якимись порушеннями технології. Процес робіт постійно контролюють перевіряючі структури, зокрема, вже зараз здійснюється технагляд».

У цьому році підрядником заплановано покласти перший шар асфальтного покриття, а повністю об’єкт, замовником якого є Департамент регіонального розвитку Житомирської ОВА, буде здано вже у наступному році.