На Житомирщині висадили близько 17 тисяч саджанців дуба та сосни в рамках акції «Ліси Героїв» (ФОТО)

204
На Житомирщині висадили близько 17 тисяч саджанців дуба та сосни в рамках акції «Ліси Героїв» (ФОТО)

Сьогодні, 2 листопада, разом з юними спортсменами та представниками обласного відділення Національного олімпійського комітету України долучилися до акції «Ліси Героїв», у рамках якої висадили близько 17 тисяч саджанців дуба та сосни на території Бердичівського району. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

Ініціатива «Ліси Героїв» запроваджена у філіях Столичного лісового офісу ДП «Ліси Героїв» на честь українців – бійців, які віддали своє життя в бою проти окупантів. У рамках цієї ініціативи планують висадити понад 15 лісових ділянок на честь загиблих захисників: військовослужбовців, правоохоронців, рятувальників, лісівників та інших жителів українських громад, які зробили неоціненний внесок нашу у майбутню перемогу. 

«Сьогоднішній "Ліс Героїв" був висаджений на честь спортсменів, які пішли боронити незалежність своєї держави у складі Збройних сил України та поклали своє життя на фронті у боротьбі з російськими окупантами. Ця акція є важливим символом пам'яті, вдячності та підтримки героїчних вчинків наших спортсменів та військових. Важливо, що до неї долучається молодь, яка буде розбудовувати Незалежну Україну після нашої Перемоги, здобутої героями-захисниками. Нехай ці молоді саджанці ростуть, як символ нашої єдності та міці, і нехай ліси Героїв нагадують нам про ціну Свободи та відданості нашій державі, — сказав начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.