У Бердичеві затримали 36-річного чоловіка, який порушив комендантську годину та мав при собі наркотичні речовини

100
У Бердичеві затримали 36-річного чоловіка, який порушив комендантську годину та мав при собі наркотичні речовини

6 листопада близько 1:45 поліцейські, патрулюючи вулиці райцентру, помітили перехожого, який порушував комендантську годину. Правоохоронці нагадали 36-річному містянину про встановлені обмеження пересування у цей час. Про це повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«У ході перевірки документів чоловік почав явно нервувати та згодом зізнався, що при собі має кристалічну речовину – попередньо психотропний засіб та приладдя для куріння. 

Працівники слідчо-оперативної групи задокументували обставини та вилучили виявлене, яке надалі направлять для проведення експертизи», – йдеться у повідомленні.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Поліцейські з’ясовують походження виявленої речовини.

Слід зазначити, що такі протиправні дії караються від штрафу до 5 років обмеження волі.

Комендантська година діє з 00:00 до 5:00. У цей час категорично забороняється пересуватися вулицями населених пунктів без крайньої потреби.