У Житомирі через ремонтні роботи ЖТКЕ не отримують опалення 2 будинки

111
У Житомирі через ремонтні роботи ЖТКЕ не отримують опалення 2 будинки

На сьогодні в місті через ремонтні роботи ЖТКЕ не отримують опалення 2 будинки (вул. Бандери, 3,5). У 6 будинках ремонти внутрішніх мереж проводять ОСББ та керуючі компанії. Про це повідомляє КП «Житомиртеплокомуненерго».

«Зважаючи на різні нюанси, пов'язані із опаленням в наших будинках, можна сказати, що не всі вони є однаково готові до запуску теплопостачання. Деякі з них мають проблеми з належним запуском системи опалення, і це часто призводить до того, що в радіаторах і трубах накопичується повітря. Це може призвести до того, що в деяких кімнатах радіатори залишаються холодними, навіть коли система опалення працює на повну потужність.

Ситуація потребує нашої спільної уваги та відповідного втручання з боку ОСББ і управляючих компаній. Існують будинки, де розподіл тепла може бути нерівномірним, і це може призводити до перегріву верхніх поверхів або недоліку тепла на нижніх. Будинки можуть самі регулювати ці моменти, і голова ОСББ має можливість контролювати цей процес та вносити необхідні корективи для забезпечення комфортного опалення для всіх мешканців», – йдеться у повідомленні.

В Житомиртеплокомуненерго кажуть, якщо ваш будинок не входить до переліку, зазначеного вище, то варто звернутися в першу чергу до ОСББ та керуючих компаній. Їхні представники мають контакти з начальниками дільниць ЖТКЕ, які обслуговують будинки. Нагадуємо, що ЖТКЕ опікується лише зовнішніми мережами, внутрішньою системою опалення будинку займаються ОСББ та керуючі компанії.