У Хорошеві провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, волонтери зібрати більше 47 тис. грн.

128
У Хорошеві провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, волонтери зібрати більше 47 тис. грн.

У складний час повномасштабної війни дуже важливо підтримувати наших хоробрих захисників, які боронять Україну від російських окупантів, адже завдяки їм ми маємо спокій в своїх оселях. 6 листопада у селищі Хорошів на Житомирщині провели великий благодійний ярмарок, де збирали кошти на підтримку ЗСУ. Організаторами заходу є колектив редакції газети «Прапор». Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

Запросили також на ярмарок внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Хорошівській громаді. Так, ВПО Юлія Федоренко (Солоха) вже втретє доєднується до таких заходів. На локації «Аквагрим» створювала на обличчях малечі різноманітні малюнки. 

На ярмарку вистачало всього: можна було смачно поїсти, весело розважитися з аніматорами, зробити фото або селфі на тематичній фотозоні, а ще власноруч зібрати воїнам продуктову посилку та написати листа, розмалювати дерев’яну іграшку та шопера тощо. Особливою популярністю серед присутніх користувалася безпрограшна лотерея, у якій кожен учасник отримав подарунок. 

У підсумку благодійного ярмарку вдалося зібрати більше 47 тис. грн, які передали представникам Волонтерського руху Хорошева.