Поблизу Житомира затримали чоловіка, який без будь-якої документації перевозив майже 66 кг свіжої риби

114
Поблизу Житомира затримали чоловіка, який без будь-якої документації перевозив майже 66 кг свіжої риби

За даними патруля, 7 листопада інспектори та співробітники поліції виявили порушення порядку придбання та збуту водних біоресурсів. Про це повідомляє Житомирський рибоохоронний патруль.

«Близько 10:00 поблизу с. Тетерівка в Житомирському районі виявили громадянина, який перевозив свіжу рибу без будь-яких документів, що підтверджували би якість та законність її придбання. Усього чоловік перевозив рибу сом, щука, судак, короп, карась та лящ загальною вагою 65,7 кг.

Своїми діяннями громадянин порушила порядок придбання та збуту об'єктів тваринного світу та ст. 7, 63 ЗУ "Про тваринний світ". Відносно особи, що вчинила правопорушення, складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 88-1 КУпАП»,  – йдеться у повідомленні.

Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області закликає громадян дотримуватися вимог чинного законодавства.

В управлінні Держрибагентства у Житомирській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 414 60 74. Про порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти за вказаним номером телефону.