У Житомирі відкрилася виставка робіт учасників творчого конкурсу «Осінній букет-2023» (ФОТО)

126
У Житомирі відкрилася виставка робіт учасників творчого конкурсу «Осінній букет-2023» (ФОТО)

У Поліському національному університеті 7 листопада відкрилася виставка робіт учасників творчого конкурсу «Осінній букет-2023». Такий захід вже традиційно ініціювала первинна профспілкова організація студентів, а долучитися могли представники усіх факультетів університету. Про це повідомляє Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва.

«Зокрема, студенти разом зі своїми наставниками –  заступниками деканів з організаційної роботи, які координували процес, створювали тематичні букети та композиції, використовуючи актуальні природні матеріали, аби передати усю красу та барви золотої осені на Поліссі.

«Слава ЗСУ», «Осінь на крилах мудрості», «Релаксуюча симфонія осіннього лісу», «Щедрі дари Полісся», «Ніколи не згасне полум’я пам’яті», «Осіння феєрія», «Квітуча Україна навіть у війні», «Сльози осені», «Осінній калейдоскоп»  – це далеко не увесь перелік  назв, які студенти вигадали для своїх робіт», – йдеться у повідомленні.

Роботи конкурсантів у Поліському національному університеті оцінювали директор ГО «Обласна мистецько-культурна спілка народних майстрів «Мистецьке Полісся» Ганна Івченко,  завідуюча відділу соціально-культурної діяльності та естетичного виховання дітей Житомирської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва Тетяна Данилевич, головний бібліотекар сектору естетичного виховання дітей Житомирської обласної бібліотеки для дітей і юнацтва Любовь Песковец та завідувачка відділу маркетингу та звʼязків з громадськістю Олена Іщук.