У Житомирі відбулось засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

117
У Житомирі відбулось засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

8 листопада під керівництвом заступника начальника Житомирської ОВА Віктора Градівського відбулося засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат за участю керівників підприємств — боржників. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

Учасники розглянули питання щодо вжиття всіх можливих заходів для реалізації прав працівників на своєчасне отримання заробітної плати на двох підприємствах Житомирської області. 

«Так, на одному підприємстві на даний час працюють над відновленням виробничих потужностей підприємства та погашення заборгованості із виплати заробітної плати. На другому — рекомендовано вжити заходи щодо збільшення надання санаторних послуг, активізувати інформаційно-рекламну діяльність, ініціювати комунікацію з територіальними громадами щодо можливості оздоровлення у закладі пільгової категорії населення», – йдеться у повідомленні. 

За підсумками засідання керівникам підприємств рекомендовано, враховуючи вимоги Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», вжити усіх можливих заходів для забезпечення реалізації прав працівників на своєчасне отримання заробітної плати.