Житомирському ТЦК та СП надав коментар, щодо бійки між військовим та цивільним на Гоголівській

225
Житомирському ТЦК та СП надав коментар, щодо бійки між військовим та цивільним на Гоголівській

Бійка, яка сталася у Житомирі між цивільним та мобілізованим військовослужбовцем Житомирського ОМТЦК, – неприйнятна ситуація, яку зараз активно роздмухує агресор. Про це повідомляє Служба зв'язків з громадськістю Житомирського обласного ТЦК та СП.

«Мобілізований, який зараз служить в роті охорони Житомирського об'єднаного міського ТЦ та СП, раніше захищав Україну на передових позиціях в складі 95-ої окремої бригади ДШВ та отримав поранення.

Після нападу він звернувся із заявою до національної поліції, відкрито кримінальне провадження.

Житомирський обласний ТЦК та СП всіляко сприятиме розслідуванню цього прикрого інциденту», – йдеться у повідомленні.

На житомирщині продовжуються заходи мобілізації, інформування населення щодо обов’язку військовозобов’язаних оновити дані в ТЦК та стати на військовий облік.

Нагадаємо у Житомирі на Гоголівській чоловік напав на співробітника ТЦК та СП.

У поліції повідомили, що 8 листопада до поліції надійшло звернення від 58-річного військовослужбовця ЗСУ щодо спричинення йому тілесних ушкоджень під час раптово виниклого конфлікту в середмісті.

За вказаним фактом дізнавачами Житомирського райуправління було розпочате досудове розслідування з попередньою кваліфікацією ч.1 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Нині особа, на яку вказав військовослужбовець, встановлена. Увечері 9 листопада чоловік надав свої пояснення з цього приводу та одночасно повідомив про неправомірні дії відносно нього працівників ТЦК.

Тож поліцейські Житомирського районного управління встановлюють усі обставини події для проведення повного та об’єктивного розслідування. Правоохоронці допитали свідків, переглянули записи з камер відеоспостереження неподалік місця вчинення правопорушення.

Для встановлення ступеню тяжкості отриманих тілесних ушкоджень обоє заявників направлені на проходження судово-медичної експертизи.

Об’єктивна оцінка діям усіх учасників правопорушення буде надана після проведення усіх необхідних процесуальних дій.