У Хорошеві відкрили «Точку здоров’я»: бажаючі жителі селища отримали ряд безоплатних медичних послуг

127
У Хорошеві відкрили «Точку здоров’я»: бажаючі жителі селища отримали ряд безоплатних медичних послуг

14 листопада масовий профілактичний захід «Точка здоров’я», відбувся у селищі Хорошеві (центр Хорошівської територіальної громади Житомирського району). Про це повідомляє Житомирський ОЦКПХ.

Захід був організований за ініціативи ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» та за підтримки КНП «Хорошівський центр первинної медико-санітарної допомоги Хорошівської селищної ради».

«У приміщенні  Хорошівського ЦПМСД було організовано роботу наших фахівців спільно з місцевими медичними працівниками. Бажаючі жителі селища прийшли на «Точку здоров’я» та змогли отримати ряд безоплатних медичних послуг: вимірювання артеріального тиску, аналіз крові на цукор, ЕКГ, дерматоскопія та консультація дерматолога, консультації лікарів-гігієністів та сімейного лікаря щодо профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань, питань вакцинації та здорового способу життя», – йдеться у повідомленні.

З нагоди Всесвітнього дня боротьби з діабетом мешканці села отримали тематичні буклети і листівки, а також іншу просвітницьку друковану продукцію – календарі профілактичних щеплень, буклети з інформацією щодо імунізації населення та захисту себе та своїх близьких від вакцинокерованих інфекційних захворювань.