Дорожники Житомира готові до зимового сезону: привели у готовність 53 одиниці комунальної техніки та заготовили 2,6 тонн піскосуміші (ФОТО)

98
Дорожники Житомира готові до зимового сезону: привели у готовність 53 одиниці комунальної техніки та заготовили 2,6 тонн піскосуміші (ФОТО)

Комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» для зимового утримання вулично-дорожньої мережі привело у готовність 53 одиниці комунальної техніки. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

За словами керівника комунального підприємства Андрія Омельчука, для координації безперебійної роботи передбачено цілодобове чергування інженерно-технічних працівників.

«Обслуговування вулично-дорожньої мережі Житомирської міської територіальної громади в зимовий період розроблено графік чергувань особового складу та перелік задіяних машин та механізмів. Також  розроблено графік, що  передбачає цілодобову роботу підприємства у 2 зміни. Це 4 бригади по 12 одиниць техніки в кожній», — говорить він.

Також КП УАШ має договір підряду на прибирання снігу і зможе залучити додаткову техніку в разі потреби.

«На сьогодні КП УАШ вже заготовлено протиожеледні матеріали: піскосуміш для обробки доріг – 2,6 тис. тонн;  бішофіт рідкий для обробки тротуарів – 5 тонн;  бішофіт сухий для обробки тротуарів – 22 тонни», —  розповідає Андрій Омельчук і додає, що підприємством придбано кам'яну сіль та пісок, тож до кінця року заплановано виготовити 9,5 тис.тонн піскосуміші.