У Житомирі притягнули до відповідальності водія, який не виконав вимогу про зупинку та здійснив ДТП (ВІДЕО)

183
У Житомирі притягнули до відповідальності водія, який не виконав вимогу про зупинку та здійснив ДТП (ВІДЕО)

Днями ТОРівці помітили автомобіль Volkswagen, який рухався з порушенням правил дорожнього руху, а саме без увімкненого ближнього світла фар. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Багаторазові вимоги інспекторів про зупинку за допомогою проблискових маячків червоного кольору, спецсигналів та гучномовця керманич ігнорував і після нетривалого переслідування не впорався з керуванням та наїхав на бордюрний камінь на вулиці Космонавтів», – йдеться у повідомленні.

Під час спілкування з керманичем охоронці порядку виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження огляду у встановленому законом порядку, чоловік відмовився.

Патрульні відсторонили водія від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст. 122–2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.