У продовж минулої доби ліквідовано дві пожежі в приватному секторі у Вільшанській та Овруцькій ТГ

165
У продовж минулої доби ліквідовано дві пожежі в приватному секторі у Вільшанській та Овруцькій ТГ

16 листопада о 16:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яному у с. Галіївка Житомирського району Вільшанської громади. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

«На момент прибуття рятувальників горіла веранда, також вогонь частково поширився на покрівлю будинку. Завдяки оперативності вогнеборців за півгодини пожежу локалізували, а ще за 20 хвилин ліквідували. За попередньою версією до займання могло призвести коротке замикання в електромережі. Вогнем знищено 30 кв. м покрівлі», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні о пів на другу ночі надійшло повідомлення від сусідів про загоряння в цегляному житловому будинку у с. Папірня Овруцької територіальної громади. По прибуттю рятувальників ДСНС було встановлено, що горить покрівля на площі близько 20 кв. м. Вогнеборці подали воду на гасіння і вже за 20 хвилин локалізували пожежу. Ліквідовано загоряння о 03:21. 

Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил експлуатації пічного опалення, адже від грубки загорілось перекриття і вогонь поширився на горище. Полум’ям знищено 20 кв. м покрівлі та 10 кв. м перекриття.