У Житомирській області засніжило: на дорогах держзначення працювало 6 одиниць дорожньої техніки (ВІДЕО)

111
У Житомирській області засніжило: на дорогах держзначення працювало 6 одиниць дорожньої техніки (ВІДЕО)

Вранці, 21 листопада, опади розпочались на південно-західній частині області. Більше снігу фіксували на Любарщині, Бердичівщині. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Для оперативного реагування на зміни погоди та недопущення утворення зимової слизькості, на дорогах держзначення працювало 6 одиниць дорожньої техніки та 11 дорожників: проводили обробку проїзної частини реагентами.

Наразі всі дороги, що знаходяться на нашому балансі – у проїзному стані, спецтехніка працює та чергує», – йдеться у повідомленні.

Синоптики порепеджають про невеликий сніг та мокрий сніг сьогодні упродовж дня та можливу ожеледицю на дорогах. Температура повітря коливатиметься від -2 до +3 за Цельсієм.

Звертаємось до водіїв з проханням подбати про безпеку під час руху: замініть сезонні шини, хто цього ще не встиг зробити та неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху й будьте уважні.

У разі виникнення ускладнень проїзду на автошляхах державного значення області телефонуйте за номером: +38 067 400 60 80.

Нагадаємо у Житомирі посипали протиожеледними матеріалами кілька головних вулиць, працювало 3 одиниці техніки.