На Житомирщині шляхи державного значення в проїзному стані, на дорогах працювали 35 одиниць спецтехніки, використано понад 1 тис. тонн протиожеледних матеріалів

97
На Житомирщині шляхи державного значення в проїзному стані, на дорогах працювали 35 одиниць спецтехніки, використано понад 1 тис. тонн протиожеледних матеріалів

Станом на ранок, 22 листопада, дороги держзначення в проїзному стані, дорожнє покриття мокре, подекуди снігова каша. Упродовж ночі піщано-сольову суміш розподіляли 35 комбінованих дорожніх механізмів, працювало 17 навантажувачів, використано 1230 тонн протиожеледних матеріалів. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Дорожня спецтехніка продовжує роботи з очищення та обробки ПОМ проїзної частини доріг від наслідків негоди. Наразі по області без опадів, товщина снігового покриву на поверхні ґрунту коливається від 4 до 7 сантиметрів», – йдеться у повідомленні.

За прогнозом синоптиків, сьогодні вночі очікується зниження температури до -7 градусів за Цельсієм, на мокрому покритті можливе утворення ожеледиці.

Учасники дорожнього руху, будьте особливо пильні на штучних спорудах, спусках, підйомах, естакадах, дорогах з бетонним та щебенево-мастиковим покриттям – це місця, де, навіть, при незначних від’ємних показниках температури утворюється льодяна кірка.

Нагадуємо водіям, що несприятливі погодні умови можна перечекати у місцях відстою для транспортних засобів, їх позначено на карті за посиланням: http://surl.li/nkrbj.

Обирайте стиль керування у відповідності до стану дорожнього покриття та погодних умов, в негоду відмовтеся від різких маневрувань, перевищення швидкості, дбайте про безпечну дистанцію з транспортними засобами та будьте уважні.

У разі виникнення ускладнень проїзду на автошляхах державного значення області телефонуйте за номером: +38 067 400 60 80.