Житомирський центр крові потребує донорів усіх груп, особливо резус-негативних груп (ВІДЕО)

97

Житомирський центр крові надає кров пацієнтам з усіх лікувальних закладів області: Обласній клінічній лікарні, Обласній дитячій лікарні, Обласному перинатальному центру і, звісно, військовому шпиталю. Наразі замовлення на кількість доз еритроцитів перевищує норму донорів у центрі крові. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«На жаль, центр регулярно відвідує 15-20 добровільних донорів. Для того, щоб ми мали змогу без проблем закривати усі потреби, цього недостатньо. 

Не забуваймо, що активні бойові дії змушують щораз виготовляти ще більше і більше крові для переливання. Близько половини усієї заготовленої крові йде на потреби військових. 

Саме тому, щоб мати можливість забезпечувати усі потреби у донорській крові, як цивільних, так і військових, просимо вас підтримати донорський рух та активно долучатися», – йдеться у повідомленні. 

Аби здати кров, потрібно звернутися за номерами телефонів (0412) 33-30-24 та (063) 822-19-62 або ж одразу прийти за адресою: вул. Кибальчича, 16, м. Житомир.