На Житомирщині діє система виклику поліції без застосування гаджету

105
На Житомирщині діє система виклику поліції без застосування гаджету

Задля безпеки та охорони громадського порядку поліція охорони встановлює в місцях великого скупчення людей кнопки виклику поліції. Правоохоронці прибувають на виклик в лічені хвилини, щоб попередити порушення. Про це повідомляє Управління поліції охорони в Житомирській області.

Більшість кнопок «тривожного» виклику встановлені у громадських місцях, переважно це: магазини, кафе, аптеки, ломбарди, пункти обміну валют, розважальні заклади, банківські установи, навчальні заклади, АЗС та інших громадських установах міст та населених пунктів Житомирської області.

Про те, що в цьому чи іншому місці є «тривожна кнопка», підказкою стане спеціальна позначка: жовта наліпка, або табличка з написом – «Терміновий виклик поліції». Це є гарантом, що саме в цьому громадському місці можна негайно викликати поліцію за допомогою системи тривожної сигналізації.

Такі кнопки призначені, щоб покращити охорону громадського порядку. Система «Терміновий виклик поліції»  дає можливість без наявності гаджетів викликати наряд реагування поліції охорони, адже, як свідчить практика, випадки бувають різні і громадяни не завжди мають можливість звернутись до правоохоронних органів чи зателефонувати та попросити допомогу». У таких випадках «Терміновий виклик поліції» відіграє вирішальне значення.