Проїзд державними дорогами забезпечено: минулої доби на шляхах житомирщини працювало 17 одиниць спецтехніки

444
Проїзд державними дорогами забезпечено: минулої доби на шляхах житомирщини працювало 17 одиниць спецтехніки

Минулої доби на державних автошляхах для забезпечення проїзду працювало 17 одиниць спецтехніки та 22 працівника дорожніх організацій. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Проводили повторну обробку проїжджої частини доріг, очищення від від снігу узбіч, заїзних кишень, автобусних зупинок, тротуарів. Ці роботи тривають на окремих ділянках доріг.

Станом на ранок, 23 листопада, покриття доріг держзначення переважно сухе, місцями вологе, проїзд забезпечено», – йдеться у повідомленні.

Температура повітря поки залишається морозною, але до кінця доби підвищиться до плюсових показників, очікується мокрий сніг з переходом у дощ. На дорогах можлива ожеледиця. Увага, посилення вітру до 15-18 м/с.

Учасники дорожнього руху, будьте уважні та обережні на автошляхах, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, дбайте про власну безпеку та оточуючих!

Нагадуємо водіям, що несприятливі погодні умови можна перечекати у місцях відстою для транспортних засобів, їх позначено на карті за посиланням: http://surl.li/nkrbj.

У разі виникнення ускладнень проїзду на автошляхах державного значення області телефонуйте за номером +38 067 400 60 80.