Житомирське Полісся зіграло внічию з рівненським Вересом (ВІДЕО)

78

1 грудня ФК «Полісся» зійшовся у двобої з ФК «Верес» у рамках 16 туру УПЛ. Команди провели рівний перший тайм із перевагою житомирських вовків зі створеними гольовими моментами, однак перший м’яч у ворота рівнян потрапив аж у середині другої половини гри. Відзначився півзахисник команди Полісся Борис Крушинський.

 До кінця другого тайму житомиряни залишалися лідерами, однак таки пропустили гол на 7 хвилині компенсованого часу. Фінальний свисток зафіксував рахунок 1:1.

Борис Крушинський каже, його команда знала, що Верес грає до останнього і не можна розслаблятися. Однак, гравці Полісся таки втратили концентрацію, а з нею і перемогу.

«Нам все вдавалось, забили один гол, але розконцентрація в кінці і пропустили, рахунок 1:1. Але нічого, нічого не сталося, ми готуємось до наступного матчу», — каже півзахисник команди Полісся Борис Крушинський.

Загалом, тренер Полісся Володимир Книш оцінює гру як досить жваву та бойову, однак додає, житомирські вовки реалізували не усі моменти.

Цією «нічиєю» Полісся продовжило свою безпрограшну серію, яка триває вже 11 матчів – 9 в УПЛ і 2 в Кубку України. Наступна гра житомирських вовків відбудеться у п’ятницю, 8 грудня, з лідерами турнірної таблиці УПЛ – футбольним клубом Дніпро-1.