У Житомирському військовому шпиталі провели шоколадний майстер-клас для поранених бійців (ВІДЕО)

Іван зосереджено вимальовує солдата і український танк глазур’ю на імбирному печиві. Каже, така справа його заспокоює. Іван – військовий, який потрапив до Житомирського шпиталю через психологічні проблеми, викликані війною.

«Відволікаєшся і забуваєш моментами минуле. Зараз реалізовую свої фантазії на печиві, наче виходить», — говорить військовий Іван.

А от Павло обрав для себе більш традиційний дизайн імбирного серця, але не менш красивий. Він також військовий, потрапив до шпиталю три тижні тому і вже готується до виписки. Павло – бойовий інструктор замкнутого простору.

Ці хлопці, а також інші пацієнти військового шпиталю приєдналися до майстер-класу з виготовлення цукерок та печива. Павло каже, прикрашання солодощів – це нове для нього, але від цього ще цікавіше.

Організували майстер-клас депутатки Житомирської міської ради Людмила Зубко та Людмила Янушевич. Усе задля того, аби подарувати пораненим військовим годинку спокою та насолоди смаколиками, а також привітати захисників із Днем Святого Миколая.

Важливість таких невеликих сюрпризів відзначають і військові.

Майстер-клас з виготовлення шоколадних цукерок та печива проводили у військовому шпиталі вперше і головним його результатом стали щасливі очі та усмішки військових.