У Житомирі вже другий тиждень поспіль працює «Різдвяна майстерня» Міського культурно-спортивного центра Житомирської міської ради (ФОТО)

У Житомирі вже другий тиждень поспіль працює «Різдвяна майстерня» Міського культурно-спортивного центра Житомирської міської ради (ФОТО)

Вона працює увесь грудень у більшості підліткових клубів Міський культурно-спортивний центр Житомирської міської  ради, але саме щосуботи двері відчиняє Біла Зала на Київській. Про це повідомляє пресслужба Житомирсьткої міської ради.

«І першими гостями нашої майстерні стали дітки з особливими потребами та їх батьки. 2 грудня педагоги-організатори та керівники гуртків центру разом з дітками завзято майстрували святкові поробки: Наталочка Альшевська навчила виготовляти свічки з вощини, разом зі Світланою Шахрай дітлахи зробили власноруч ще й підсвічники, а Валентина Полосаткіна провела майстерку з плетіння мандали в стилі португальської зірки «Візерунок Душі».

Минулої суботи, 9 грудня, дітей Житомирської міської територіальної громади радо зустрічали Мольфарка Ксеня та Святий Миколай. А далі магічне дійство продовжили креативні педагоги-організатори та керівники гуртків центру: Єлизавета Ковальська навчила виготовляти святкові іграшки-підвіски «Різдвяна красуня», а з Олею Чумак діти робили прикраси на ялинку з ароматом цитруса «Різдвяник»; розмаїттям кольорів радували новорічні 3-D листівки «Різдвяна казка» від Олени Цимбалюк; Олена Балабашина провела майстерку з плетіння мандали в стилі португальської зірки «Візерунок Душі», а Ірина Рускевич підіймала настрій іграшками з проволоки happy time «Різдвяний настрій», – йдеться у повідомленні.

16 грудня наша казкова майстерня прийматиме виключно дітей внутрішньо переміщених осіб. Разом з Центральною міською бібліотекою ім..Василя Земляка ми влаштуємо «Зимовий пікник» для ВПО, де на гостей чекатимуть не лише смаколики, а й цікаві розваги. Дітки разом з майстринями виготовлятимуть новорічні листівки, маски «Дракоша», традиційні свічки з вощини та підсвічники.

 І закінчимо цикл святкових майстерок ми традиційно, у суботу, 23 грудня. Будемо шити новорічні іграшки з фетру, розмальовувати гіпсові фігурки, виготовляти листівки. Цього дня на наших гостей чекає багато цікавинок та сюрпризів!

«Різдвяна майстерня» Міського культурно-спортивного центра Житомирської міської ради запрошує на гостину!