Спортсмени Житомирщини отримали нагороди на змаганнях з кіокушинкай карате

Спортсмени Житомирщини отримали нагороди на змаганнях з кіокушинкай карате

9-10 грудня у Вінниці відбулися комплексні змагання з кіокушинкай карате, а саме: Чемпіонат України серед ветеранів старше 35 та 45 років, Кубок України серед дорослих та Всеукраїнський турнір серед юніорів та юнаків. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Всього змагалося 215 учасників – 34 команди з 13 регіонів України. Команда Житомирської області посіла третє командне місце.

Чемпіоном України серед ветеранів (45 років+) став Ігор Шкурак. 

На Кубку України серед дорослих 2-гі місця посіли Андрій Яцюк та Дар’я Лукащук й 3-тє місце – Василь Сальвук.

На Всеукраїнському турнірі серед юнаків та юніорів 2-гі місця отримали Дмитро Зінчук, Максим Опанасюк, Владислав Ковальчук та 3-ті місця – Анастасія Подкопаєва, Марина Войтович, Вікторія Косюк.

«З 16-ти житомирських спортсменів дванадцять отримали призи. Пишаюся всіма — дорослими, юнаками та юніорами, а особливо – нашим ветераном, тому що ветеранський спорт в Україні, на жаль, трошки «згасає». Але люди на власному ентузіазмі показують приклад молодому поколінню, як-от вчора, на тренуваннях, Ігор промовив своїм одноклубникам: «Боятися будете завжди. Але потрібно все одно брати й виходити. Та біль, що може бути на змаганнях, на татамі, вона тимчасова, а результат – цього достойний, навіть якщо це не перше місце», – керівник Житомирської міської федерації кіокушинкай карате Максим Лановий.