На Житомирщині за програмою «Гранти для ветеранів та членів їх сімей» 4 учасники отримали кошти на розвиток бізнесу

На Житомирщині за програмою «Гранти для ветеранів та членів їх сімей» 4 учасники отримали кошти на розвиток бізнесу

У 15-й хвилі подачі заяв за програмою «Гранти для ветеранів та членів їх сімей», яка тривала з 23 жовтня до 19 листопада, від Житомирської області було 4 учасники. Всі вони отримали позитивні рішення Державного центру зайнятості про надання їм грантів для реалізації поданих бізнес-планів. Про це повідомляє Житомирська обласна служба зайнятості.

«З-поміж отримувачів грантів – троє учасників бойових дій та дружина ветерана. Для розвитку бізнесу вони отримають загалом майже 2,4 млн грн. – кожен від 250 до 980 тис. грн. Завдяки таким державним інвестиціям у Житомирі масштабується приватний медичний кабінет, у Звягелі відкриється кафе, в Коростишеві запрацює млинниця, а в Баранівці розшириться деревообробний бізнес. Для втілення задуманого грантоотримувачі створять 12 нових робочих місць», – йдеться у повідомленні.

До відома, зі старту програми (з квітня 2023 року) жителі Житомирщини подали загалом 28 заяв на отримання «ветеранських» грантів, 11 з яких отримали позитивні рішення. Переможці отримають загалом близько 5,3 млн грн. і додатково забезпечать роботою 25 людей.