Випускники «Школи місцевого самоврядування» отримали сертифікати про успішне проходження курсу (ФОТО)

Випускники «Школи місцевого самоврядування» отримали сертифікати про успішне проходження курсу (ФОТО)

Відбулося закриття 56-ої сесії програми «Школа місцевого самоврядування».29 випускників отримали сертифікати, а також поділилися своїми враженнями. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Було цікаво слухати лекторів, я дізналася багато нового. Був і нетворкінг між людьми, які сюди прийшли. Якби ще раз був такий захід, я б обов’язково взяла у ньому участь», — каже випускниця програми Яна.

Габріелла Венгловська за освітою — економіст, працює на підприємстві. А тому знання, які отримала від лекторів департаменту економічного розвитку, виявила для себе корисними: «Крім того, я спортсменка, і мене зацікавило управління сім'ї, молоді та спорту».

«Завжди цікавило, як все працює, як розподіляють кошти й вирішують, куди їх краще всього направити. Крім того, навіть не уявляла, яка складна робота організовувати різноманітні заходи»,  — зізнається Каріна Хавронюк.

«Було пізнавально дізнатися, як працює наш водоканал, як забезпечується й здійснюється озеленення Житомира, планується містобудування...», — додає Руслана Яцук. 

Довідково: «Школа місцевого самоврядування» — це ексклюзивна програма, яка діє в Житомирі з 2001 року і зарекомендувала себе як одна із найбільш довготермінових та актуальних молодіжних програм.

Житомирська освітня муніципальна молодіжна програма «Школа місцевого самоврядування» — це освітній курс, спрямований на підвищення рівня обізнаності молоді міста в питаннях місцевого самоврядування та функціонування підрозділів міської ради.

Мета програми — активізація молодіжної ініціативи з наступним залученням молоді міста до практичної політики самоврядування.

За роки діяльності Школи до навчання було залучено більше 3000 осіб.