На Житомирщині та Київщині вже реалізували 10 тис. 700 ялинок, найбільше дерев продали у Коростенському лісгоспі

На Житомирщині та Київщині вже реалізували 10 тис. 700 ялинок, найбільше дерев продали у Коростенському лісгоспі

Різдвяні свята вже на порозі, тож усі охочі прикрасити оселю хвойною красунею поспішають придбати головний святковий атрибут. Від початку грудня філії ДП «Ліси України» на Житомирщині та Київщині вже реалізували 10 тисяч 700 різдвяних дерев. Про це повідомляє Столичний лісовий офіс.

«Найбільше хвойних красунь купили у філіях «Коростенське лісомисливське господарство» (2175 шт.) та «Радомишльське лісомисливське господарство» (1918 шт.).

Вибір ялинок широкий: від маленьких висотою півметра і до пишних красунь понад 2,5 метри, тож кожен зможе знайти ідеальне дерево для своєї оселі. Реалізовувати ялинки лісівники планують до кінця року», – йдеться у повідомленні.

Усі деревця від лісівників вирощені на новорічних плантаціях спеціально для продажу на свята або ж заготовлені під час лісогосподарських заходів з догляду за насадженнями. Кожне різдвяне дерево має спеціальну бирку зі штрих-кодом, за яким можна дізнатися легальність його походження.

Важливо: купуючи дерево офіційно, ви сплачуєте податки, з яких формується бюджет вашої громади та всієї країни. Усі контакти філій Столичного лісового офісу ДП «Ліси України», за якими можна дізнатися детальну інформацію та купити різдвяне деревце - у прикріпленому дописі на нашій сторінці.