У Житомирі труять тварин: постраждали вже кілька безпритульних собак (ВІДЕО)

У мікрорайоні Польова з’явилися догхантери: вже декілька песиків загинули від отрути, ще один наразі знаходиться у ветеринарній клініці.

«Протягом грудня на території ринку «Сімейний» Вітрука, 41 відбувається геноцид тварин. Почалося все з собачки Рябушки, її жорстоко побили, її вивезли», — каже житомирянка Алла Дєваєва.

Наступною жертвою догхантерів став Бублик. Жінки, які турбувалися про нього розповідають, песик був лагідним і привітним, любив гратися з дітьми та не проявляв агресію до оточуючих.

Те ж саме жінки кажуть і про інших песиків, тож версію про те, що тварин отруїли через агресивну поведінку жительки навіть не розглядають.

Отруєння Бублика сталося 15 грудня, розповідають жінки, а вже 18 спробували вбити ще одного чотирилапого мешканця.

Охорона ринку розводить руками, кажуть, нічого та нікого підозрілого не бачили, а камери не працюють, тож не знають хто вчиняє злочин. Щоб розібратися у ситуації та покарати винного, жінки написали заяву до Житомирського районного управління поліції.

Жорстоке поводження з тваринами карається статтею 299 ККУ. Винним загрожує позбавлення або обмеження волі на строк від 1 до 3 років.