Працівники Любарської спеціальної школи плетуть маскувальні сітки та виготовляють окопні свічки

Працівники Любарської спеціальної школи плетуть маскувальні сітки та виготовляють окопні свічки

З початку повномасштабного вторгнення, Україна переживає складні випробування. Кожен куточок країни, від великих міст до маленьких селищ, перетворився на центр спротиву та взаємодопомоги. Особливу роль у цьому процесі відіграють місцеві громади та їхні ініціативи, які показують силу духу та єдність українців. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

«Прикладом підтримки ЗСУ є діяльність працівників Любарської спеціальної школи. Вони, не вагаючись, відгукнулись на виклик часу та стали активними учасниками великого «ланцюга» національної підтримки. З перших же днів початку війни, колектив школи розпочав виробництво маскувальних сіток та окопних свічок. Ці прості, але надзвичайно важливі предмети, є критичними для ефективного ведення оборонних дій й забезпечення безпеки воїнів на передовій», – йдеться у повідомленні. 

Маскувальні сітки, ретельно сплетені руками працівників спецшколи, стають невидимим бар’єром, який допомагає захисникам України зберегти непомітність у полі бою. Водночас окопні свічки, зроблені з простих матеріалів, забезпечують тепло та світло в складних умовах фронту. 

Ця самовіддана праця працівників Любарської спеціальної школи є символом того, як звичайні громадяни можуть стати героями в надзвичайних обставинах. Їх внесок у захист країни, хоч і непомітний, на перший погляд, є важливим у боротьбі за свободу й незалежність України. 

Саме такі історії підтверджують, що кожен громадянин України, незалежно від професії чи місця проживання, може зробити внесок у спільну перемогу. Вони нагадують нам про силу єдності, витримки та непереможності українського народу.