Міський культурно-спортивний центр Житомирської міської ради звітував про свою роботу

Міський культурно-спортивний центр Житомирської міської  ради звітував про свою роботу

Міський культурно-спортивний центр – організатор культурних проєктів, який здійснює діяльність по збереженню, створенню та популяризації культурних цінностей серед містян. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

При МКСЦ працює 20 підліткових клубів, які надають позашкільні, освітні, фізкультурно-спортивні послуги населенню міста за місцем проживання, а також обслуговуються 12 спортивних майданчиків, розташованих в різних частинах міста.

Директорка МКСЦ Оксана Крук презентувала ряд заходів, організованих закладом протягом року. До прикладу, у січні на базі простору «Вільна» відбулося відкриття кімнати терапії іграшкою, в березні – почав працювати fire show «Мардіс». 

Влітку діяло 12 приклубних таборів, які загалом відвідало 1696 дітей, зокрема 1409 – в межах проєкту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні» у липні та серпні. 

Протягом року МКСЦ активно співпрацював з ДСНС. Співробітники служби проводили заняття з мінної безпеки для вихованців клубів.

Зі зростанням популярності напряму «k-pop» учасники кавер-груп при МКСЦ почали влаштовувати тематичні танцювальні заходи.

1 листопада відкрилися нові гуртки – «Цікава англійська» та «Армреслінг та пауерліфтинг».

В грудні стартувала «Різдвяна майстерня»: щосуботи проходили різноманітні майстеркласи для всіх попередньо зареєстрованих діток та дітей внутрішньо переміщених осіб, а вихованці театральної студії «Юність» показували новорічні вистави для дітей з багатодітних родин.

«Звісно, без мінусів не буває. Ми працюємо над помилками та удосконалюємо свою роботу», – зазначила Оксана Крук.