Мешканці ЖК «Олімпійський» вже 3 доби без електроенергії через забудовника (ВІДЕО)

Близько 300 мешканців житлового комплексу «Олімпійський» без світла вже три доби. Житомирський РЕМ вимкнув електроенергію через те, що забудовник не виконав технічні умови та заборгував їм велику суму коштів, самі ж жителі справно оплачували рахунки.

Перед тим як будинок відрізали від електромережі мешканці не отримували жодних повідомлень чи попереджень, тож для них ця ситуація стала повною несподіванкою.

Щоб вирішити ситуацію та не залишитись без світла у новорічну ніч мешканці звернулися до заступників Житомирського міського голови.

«У даному випадку Житомирська міська рада виступає посередником між самим забудовником і мешканцями. Тому що мешканці сплачують забудовнику, а забудовник далі заключає договори на постачання електроенергії. Тому сьогодні ми виступаємо посередниками у тому плані, що ми знайшли ще одного постачальника електричної енергії, який готовий заключити договір на постачання електроенергії», — каже заступник Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Кондратюк.

Коли вдасться укласти новий договір з іншим постачальником електроенергії – невідомо. У міській раді сподіваються вирішити це питання сьогодні, однак гарантії дати не можуть. Та навіть якщо вийде зробити задумане, договір буде тимчасовим, а не постійним.

А тим часом терпіння мешканців ЖК «Олімпійський» закінчується.