Вишевицька спеціальна школа Житомирської облради отримала подарунки від волонтерів

Вишевицька спеціальна школа Житомирської облради отримала подарунки від волонтерів

Організували незвичну місію до Вишевицької спеціальної школи на Житомирщині представники благодійної організації «БФ «Help For Ukraine». В рамках програми, що реалізується фондом, волонтери привезли вихованцям 20 ліжок, ламелей, матраців і теплих ковдр, одяг і взуття. Окрім подарунків, волонтери влаштували «Хімічне шоу» та привезли ще одну несподіванку – святкове частування від віце-президента Асоціації шеф-кухарів України, співвласника, бренд-шефа групи ресторанів «Наживо» River Stone Олексія Повторейка. Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОВА. 

Гуманітарна допомога благодійному фонду була реалізована завдяки партнерам – німецьким фондам «Medical» та «Ukraine never alone», а також Міжнародному фонду «Nova Ukraine» за сприяння амбасадору фонду Євгенія Кошового. 

Діти захоплено стежили за дивним світом відкриттів і шиплячих експериментів: смакували рідким азотом зі смаком апельсину та перевіряли власну супер-силу, влаштовували крейзі-вибух туману з подальшим міні-диско-паті. А ще — «підпалювали» руку, приймали чарівний душ, готували чародійні суміші, з яких народжувалися потім казкові дива.

«Дітки Вишевицької спеціальної школи – особливі. І не тільки тому, що мають різні порушення розвитку. Вони потребували й до війни підвищеної уваги. Нині ж – тим більше. І не лише матеріальної, а й моральної… Для них під час війни атмосфера свята – надважлива, — зазначають організатори.

Довідково. БФ «Help for Ukraine» – благодійна організація, заснована в перші дні повномасштабного вторгнення. Надає допомогу постраждалим від війни українцям, медзакладам і ЗСУ. Під його постійною опікою знаходиться понад 100 військових частин, лікарень і шпиталів. Адресну допомогу за час існування фонду вже отримало понад 80000 переміщених осіб із зони бойових дій, близько 50 дитбудинків, інтернатів, садочків і шкіл. 

Зокрема, не так давно допомогу отримала і Бердичівська спеціальна школа та інші заклади Житомирщини.